Ice Age 3: Dawn of Dinasours


Geri geliyorlar. İlk göz ağrılarımız fındık aşığı Scrat'ı, miskin Sid'i, keskin dişli yumuşak kalpli Diego'su, babacan Manny'sinin yanı sıra sonradan karşımıza çıkan hayat dolu Ellie'si ve çılgın keseli sıçanları Eddie & Crash kardeşleriyle izlediğim en güzel animasyon filmi olan Ice Age, nam-ı diğer Buz Devri, 3. filmiyle geri dönüyor. Bir aksilik olmazsa filmin çıkış tarihi Temmuz 2009.

Kısaca hikayesine girersek isminden de anlaşıldığı üzere kahramanlarımızın bu seferki rol arkadaşları dinazorlar olacak. Ayrıca yeni bir kahraman daha katılıyor filme, dişi sincap Scrattie. Etkileyici dişi! Scrattie'nin gelmesiyle Scrat'ın kafasını karıştıran soru şu oluyor; Scrattie'nin amacı acaba kalbini kazanmak mı yoksa fındığını çalmak mı? Nesillerinin tükenmesine şahit olmak istemeyen Manny & Ellie bebek bekliyor. Diego, yakın arkadaşlarının ziyadesiyle etkilediği hayatında, takındığı yumuşak tavrının tabiatına ters düşüp düşmediğini düşünedursun, ortalığı karıştıran "yine" baş kahraman Sid oluyor. Kendi ailesini oluşturmak isteyen hatta işi dinazor yumurtalarını çalmaya kadar götüren Sid'i üzgün görmeye dayanamayan arkadaşları yeni bir maceraya atılıyorlar.


Ne diyelim. Merakla bekliyoruz. Trailer ve her türlü bilgi için filmin resmi sitesi. Son söz, Sid adamımsın. Şu halin bile yeter seni sevmek için..

0 bıdı bıdı:

top